Kiikarissa osuuskunta? Neuvontaa alkutaipaleelle

Harkitsetteko yhteisen yrityksen perustamista? Etsitkö pienosuuskuntaa, johon liittyisit? Mietitkö vielä, mikä yritysmuoto sopii ideaasi parhaiten? Osuuskunta taipuu moneksi. Omimmillaan se on yhteisyrittämisen muotona, vaikka yksinkin voit sen perustaa. INNOverkosta saat oppaat alkutaipaleelle – suuntaatpa matkaan yksin tai isommalla joukolla.

Keskustelutunneilla pohdimme kanssasi, miten saavutat tavoitteesi parhaiten. Käymme ensin läpi sekä sinun että ryhmäsi toiveita ja päämääriä. Näin tunnistamme, kuinka ideanne on toteutettavissa osuuskuntana. Neuvomme sen perustamisen eri vaiheissa. Autamme sinua tutustumaan muihin pienosuuskuntiin ja hakemaan niiden jäsenyyttä.

Keskustelutunnit livenä Jyvässeudulla tai Skype-videoyhteyksin alk. 45 min 1-3 osallistujalle 80 e/kerta (sis.alv 24 %). Tuhansien Järvien Uusyrityskeskuksen asiantuntijalähetteellä ensimmäinen kerta veloituksetta.
Perustamistyöpajoissa autamme teitä ryhmänä kirkastamaan yhteistä liikeideaa, päämääriä ja toimintatapoja. Kun perustaminen on ryhmän yhteinen taival, opitaan keskinäiseen sopimiseen ja yhteistyöhön alusta alkaen. Pajoissa keskitymme mieltänne polttaviin kysymyksiin, esim. kuinka luodaan viralliset ja muut tarvittavat pelisäännöt. Suunnittelemme ohjelman ja keston tilanteenne mukaan. Pyydä tarjous.

Valmennusohjelmissamme saat perustietoa osuuskuntayrittämisestä. Tarjoamme työvälineitä työllistymispolkusi luomiseen. Autamme sekä perustamisessa että toimiviin pienosuuskuntiin liittymisessä. Suunnittelemme ja toteutamme valmennusohjelmat yhdessä paikallisten yritysneuvontaorganisaatioiden ja hanketoimijoiden kanssa, jotka haluavat edistää työllistymistä ja alueensa elinkeinotoimintaa.

Kiikarissa osuuskunta -neuvonnasta saat varmuutta ensiaskeliin!

Ota yhteyttä INNOverkkoon!

Comments are closed.